Jdi na obsah Jdi na menu
 


V rámci předvánočního úklidu jsem vymetla také všechny poličky a šuplíčky mého počítače. Díky tomu spatřilo světlo světa několik již delší dobu započatých a stále odkládaných příběhů.

  • Nechala jsem Hermionu ještě několikrát procitnout, i když ne všechna její rána byla růžová.
  • Se světem už to musí být hodně nahnuté, když už i já jsem napsala báseň. Teda spíš veršovánku.
  • Zalistovala jsem v bradavickém kalendáři a vybrala v něm několik jmen. Všechna se jako červená Adrianina nit táhnou příběhem, který navazuje na povídku Deník.
  • Sirius a Severus mě pronásledují dnem i nocí se stejnou zarputilostí, s jakou po nich jdou bystrozoři. Píšu, pořád píšu o tom malém plamínku svíčky a věřím, že dokud budete číst jeho příběh, nezhasne. Zároveň se dívám na své ruce a skládám do slov příběhy, které mi vyprávějí.

Kromě toho upozorňuji na nové řádečky vlevo. Jednak jsem sem vložila informace kudy tudy ke mně, následně nové téma Hrátky a pak takovou malou reklamní stránku, kam budu průběžně doplňovat odkazy na povídky, které mě nějakým způsobem zaujaly, ovlivnily a které ráda čtu. Mezi oblíbené ještě přibyl směrovník na stránku překladu povídky AYLNO, na kterém se spolupodílím.

Pod heslem „Do nového roku s novým designem!“ jsem se rozhodla překopat vzhled svých stránek. Ač jsem všude hořekovala, že tmavou nesnáším, obávám se, že kapituluji a přejdu na černo-hnědé pozadí. Přece jen jsem noční pták a tak se to ke mně víc hodí. Plánuji zajímavěji řešené odkazy na povídky, přehlednější obsahy jednotlivých rubrik a více obrázků. Uvidíme.

(Tímto vás upozorňuji na skutečnost, že stránka bude teď občas nepřístupná. Nezatraťte mě za to a vydržte. Snad to bude stát za to. A těšte se, dostaneme to všichni k Vánocům.)

Vaše sovička Jacomo