Jdi na obsah Jdi na menu
 



V půlce června jsem asi chytla druhý psací dech, protože ze mě vypadlo několikero nových věcí:

  • Jednak jsem tedy propadla kouzlu drabble, což odnesl můj oblíbený Severus, kterému jsem přisoudila nezvyklého Patrona; dále se na mě nerozumně obrátily dvě mé čtenářky s drabblem na přání, kterým jsem se odměnila takhle a takhle; a nejhorší se všeho je, že jsem si troufla i do SOSácké soutěže a potrápila tak kromě Remuse i těch několik nadšenců, kteří to četli. Mému srdíčku je ale osobně nejbližší double-drabble, kterým jsem se pokusila vzkřísit trochu opomíjenou postavu Hagrida.
  • Kromě těchto drobných šíleností jsem opětovně propletla osudy Snapea a Hermiony, i když se mi zase nezdařilo, aby zněly svatební zvony. Co byste taky chtěli, když je to Balada.
  • Milovníkům zvířátek sděluji, že do Zvěrokruhu přibyl další příběh, tentokrát o kamarádovi, který mi v knížkách JKR připadá trochu tajemný a nevylučuji, že se k němu ještě nevrátím.
  • A nakonec jsem si nechala oznámení o tom, že nejenom Harry Potterem živa je sovička Jacomo a tudíž na výslovné přání svých nejbližších je ochotna zaletět i do krajin pod světem a trošku nahlédnout do dušičky jistého sympatického permoníka.